jun 08

Enda mer energi til overs

Sto opp i dag og følte meg som WonderWoman, men landa raskt da jeg fikk denne søte MMS’en av en kunde *snufs*

Lariza skrev: Dette var veldig trist å se...

Veldig koselig da! Det som er trist er jo at jeg ikke får pratet med alle de hyggelige menneskene som har kommet innom i tide og utide 🙂

Starta med å grave opp noen gamle potentillaer som var plantet rundt verandaen min. Det er et stykke fra favorittbusken min, så jeg hadde bestemt meg for en gooood stund siden at jeg ikke kunne fortsette livet med disse på en av hagens fineste plasser. Nemlig! Etter en lengre rådslagningpause på ca 30 sekunder fant jeg ut at de ikke skal stå utenfor trappen min som er nordøst-vendt, men langsmed grunnmuren som er nordvest-vendt. Og det var jommen meg en fantastisk beslutning om jeg får si det selv 🙂

Veranda uten potentilla 🙂

Halvveis til potentillahimmelen

FERDIG!

Jeg ble forresten ferdig med kjøkkenhagen min på søndag 🙂 Og blir ting for ille kan jo Morten og jeg bare grave oss ned :p

Ferdig planta HURRA!

Og til min store glede (og alle andre som har tenkt seg en tur innom til meg) skal jeg snart kutte rabarbraen min og lage rabarbrasuppe 🙂 HURRA 🙂

Bare stå der og flott deg du. Snart er du suppe. Mohahahahaha!

1 Kommentar

  1. Therese sier:

    Rabarberapai er best:p heheh..
    eller bare rabarbera med sukker:D

Skriv et svar