jun 05

Ikke ferdig … lurer på om det i det hele tatt vil skje …

Phu! Dette var visst tyngre arbeid enn jeg hadde planlagt. Jeg møtte på skikkelig hard leire da jeg gravde ut bedet, så jeg brukte like lang tid på kortsiden som på halve bedet. hurra. Søssa ble hjemme i dag, så det var bare meg og spaden. På et tidspunkt raknet det for meg (siden den leira ikke var mer medgjørlig) så jeg gikk inn til Magnhild (svigermor) og tagg om litt brødmat 🙂 De sage ned et tre som ble tatt av vinden i fjor sommer,så nå har de en stubbe som de ikke helt vet hva de skal gjøre med. Jeg gikk å hentet fuglebadet mitt og vips hadde det fått et nytt hjem 🙂 Bilde kommer.

Her kommer fremdriften i bilder

Endelig ferdig med å grave rundt 😀

Nå er duken på plass

Frem med subus og blandemaskin. Jordfukteren skal til pers.

Søssa mente vi trengte grus, så vi dro opp på Neskollen og forsynte oss mot litt penger. «Grusen» var dårlig subus og jeg tror ikke den hadde den helt store hensikten, men nå er den ihvertfall der.

Ferdig 🙂 nesten...

Morten hjalp meg med å legge denne jordfukteren. Hurra for Morten! Og jeg måtte jo selvfølgelig legge bare eeeeen rad til før Morten lurte på om vi i det hele tatt skulle ha noe mat i dag. Det var litt trist at vi ikke ble ferdig i dag heller, men Morten skulle hjelpe meg med jordfukteren i morgen også og DA blir jeg ferdig 😀

aue på fingrene 🙁

Hendene mine ser ut som om har tatt seg en tur gjennom en kjøttkvern. Er så sår i henda at jeg ikke klarer å lukke hånden engang! Så jeg skal ikke under noen omstendigheter gjøre et eneste fornuftig arbeidslag igjen før disse er myke som en babyrumpe 🙂

Nå har jeg vært og tatt meg en varmt, varmt bad. Natta 🙂

Skriv et svar