sep 28

Hakeorm vs Allergi og Astma

For det første er det to mot én og rett og slett urettferdig. Derfor burde man av rent prinsipp og i rettferdighetens navn være på Hakeormens lag!

I følge denne artikkelen er det en link mellom små vietnamesiske barn med hakeorm og uten allergi og små vietnamesiske barn uten hakeorm og med allergi. Selv har jeg både litt astma og litt allergi for det meste og da spesielt støv. På den positive siden er vel det synonymt med at jeg ikke har hakeorm 🙂

Og jeg gleder meg til å vise artikkelen til min noe fisefine mormor som har det meste av allergier og sterk atsma, svært opptatt av fordøyelse og nyoperert for tykktarmskreft, når jeg forteller henne at denne ormen inni magen hennes kan løse alle verdensproblemer (for henne). Jeg får passe på at hun sitter så hun ikke slår seg  idet hun besvimer.

Skriv et svar