mai 18

Mer drivhus

Jeg fant dette på www.nettobuild.dk 

Vitavia drivhus Uranus 9900 alu 9,9m2 DKK 5795,-

Model 9900 Længde 3,84 x 2,57 Sidehøjde 1,51 Totalhøjde 2,30 Areal 9,9 m2 tagvinduer 4 stk

 

Uranus-serien er ligeledes udført i kraftige og anodiserede aluminiumsprofiler. Uranus er designet til hobbygartneren, der forlanger lidt mere. Her har man muligheden for virkelig at kombinere drivhus og udestue. Som i Merkur-serien er Uranus udstyret med helt specielle detaljer, der sætter fokus på styrken i et drivhus. Specielle hjørnesamlinger og anebjælker samt meget kraftige afstivere i både tag og sider. Bemærk den store sidehøjde!

Som standard har Uranus-serien oplukkelige tagvinduer, tagrender og letløbende dobbelte skydedøre med låse.

Men jeg er usikker på om det er mulig å få dette med sikkerhetsglass. Eller er det kanskje ikke så viktig? Dette leder prismessig ihvertfall! Det står jo heler ikke noe om tykkelsen på vinduene. Tenk om glasset er på tykkelse med rispapir :s Jeg får skrive en mail dit etterhvert.

1 Kommentar

  1. Annlaug sier:

    Nå har jeg lyst på et å, tenk alt det man kan gro da….drømmer meg bort. Smittsomt dette her 😉

Skriv et svar