jun 03

Axl Rose – Et kapittel som burde brennes

Guns’n’Roses hadde vært mye bedre uten Axl Rose! Han er en gammel, gammel mann med et ego som ikke er passende. Jeg dro til og med før det var ferdig, siden vokalen var skrudd ned så du faktisk ikke hørte han. Ikke hadde han tatt seg bryet med å friske opp minnet med å synge inn i mikrofonen engang.

Gammel mann 1

Gammel mann 2

Slash var erstattet med en annen fyr med hatt og en røyk han ikke røyka. La meg minne denne gamle mannen om at det finnes kun én Slash. Og å prøve å erstatte han bare blir dumt.

Slash look-alike Blæh!

Så var det over til pyroteknikk. Pyroteknikk er helt ok det. Men når det blir brukt som forsterker til basstromma … da blir det bare ekstremt pinlig! Det værste var at det var en hel hærskare av folk under 20 år som så ut som de syns dette var toppen av kransekaka. Hmmm… Pinlig. Det så ut som de fleste over 25år var enig med meg.

Dessuten hadde han en eller annen form for klesskift mellom sangene, eller en laaaanng pause. Så lange pauser mellom sangene vitner om j****g ræva kondis. Kanskje så dårlig kondis at du burde trent en time eller to før du planlegger en turné?! De eneste som skulle fått lov til å ha så lange pauser om de hadde holdt konsert i dag er Elvis og Johnny Cash!

Nei, takke meg til de ekte Guns’n’Roses. Der Slash var Slash og Axl Rose ikke var en ekkel oppblåst klyse som var full av seg selv. Nå må jeg bare prøve å glemme det grusomme jeg så.

5 kommentarer

 1. superaina sier:

  tja … skjønner at jeg må forbedre kondisen for å kommentere andres prestasjonsevner på scenen. Billige poeng spør du meg, som vi alle er enige i at ikke har noe med saken å gjøre. Jeg velger å ikke falle for fristelsen ved å komme med sleivete kommentarer selv, til tross for at det hadde vært enkelt. Takker for fornærmelsen

 2. GRY A S sier:

  Jeg synes nå at Trine har et par meget gode poeng her jeg. Det første er at ingen er evig ung. . . Vel, med unntak av James Dean da, men han er jo død. Det andre gode poenget er å stille spørsmålstegn vedrørende bloggerens kondis. Men på den annen side, hva har det med Guns N’ Roses konsertprestasjoner å gjøre? Nuvel, det er mye man kan fundere på.
  Jeg har selv sluttet å gå på konsterter med gamle helter uten å sjekke hva de for tiden presterer live på Youtube. Har spart mange hundrelapper og irritasjoner på det.

 3. Lars N sier:

  nr 1 altså, så er guns n roses et mindre bra band i utgangspunktet. de har alltid vært et studioprodukt, og aldri spesielt bra live.

  2 axl har vel hatt divatendenser siden 14åringene lærte navnet hans.

  3 slash var sykt mye flinkere enn han nye fyren

  4 band som turboneger, metallica, rammstein, ac/dc, rolling stones klarer å spille mer enn tre ganger så lenge før de tar 1, EN pause, så fortsetter de til konserten slutter, så tror gnr trenger noen timer i studio..

  Jævla fjortiss..

 4. superaina sier:

  Så moro med svar! Særlig når svaret har en slik underholdningsverdi. 🙂 Dette svaret vitner jo om at det faktisk er noen der ute som ikke bruker hodet og svarer av hjertens lyst. Og det er gøy for bloggen min 🙂

  Jeg ser ikke helt hva min kondis har med dette å gjøre? Jeg tar ikke kr 600,- for å underholde.

  Kanskje det var dårlig formulert, men den gamle mannen jeg refererer til i hele innlegget er Axl. Ikke noen andre. Så å flire av at jeg kaller Ashba gammel beviser at du heller bør tenke og ikke minst lese litt grundigere før du svarer. Bare et forslag.

  Om du mener Ashba er flinkere enn Slash er det din mening. Jeg unngår å kalle den barnslig.

  For de som faktisk leste det jeg skrev, så de sikkert at skuffelsen lyste gjennom. Og at dette er det latterligste Trine har lest, får meg til å undre om hun leser stort? 🙂

 5. Trine sier:

  Haha! Det her er noe av det latterligste jeg har lest i hele mitt liv.
  For det 1: Guns N’ Roses kunne ikke ha vært bedre uten Axl Rose, fordi uten Axl Rose så hadde faktisk ikke Gunsn funtes. Axl eier navnet, og bandet er HANS!
  For det 2: Vokalen var ikke skrudd ned, de hadde noen lydproblemer i noen minutter men det ordnet seg raskt opp igjen. Og jo, han sang i mikrofonen. Ser du jo på bildene for god sake.
  For det 3: Greit han er blitt gammel, men ingen er evig ung! Han har en legendarisk stemme fortsatt, som er beundringsverdig.
  For det 4: Slash sluttet i bandet for over 10 år siden, og det har vært mange som har erstattet han igjennom årene! Skal du være like barnslig som anmeldere å dra inn Slash?!?!? GET OVER IT FFS. Greit han er flink å spille gitar osv, men han som ville ut av Gunsn.
  For det 5: Han som nå har tatt over for Slash er DJ Ashba og han er ikke så alt for gammel så kalle han en gamling er bare fliring. Og dessuten tror jeg ikke at han leser bloggen din x) Ashba er faktisk mye flinkere enn Slash.
  For det 6: Pyroteknikken under konserten var helt RÅ!
  For det 7: Omtrent alle band/artister har pauser med klesskift under konserter. Haha, bare fordi de har lange pauser betyr det jo ikke at de har ræva kondis? KANSKJE DU SOM HAR DET? 😀

Skriv et svar