sep 27

2årsdag for 4BEINT!

Hurra! I dag er det akkurat og heeeelt nøyaktig 2 år siden 4BEINT åpnet på Neskollen senter. Det har gått slag i slag siden åpningen og læringskurven var enormt bratt det første året. Det har heldigvis jevnet seg mer ut det siste året, men alt er relativt. Sett i fra læringskurven til en «vanlig» jobb man skaffer seg er det fortsatt voldsomt mye mer å huske på å holde orden på når man starter for seg selv. Ikke minst har den siste tiden vært preget av pc-kræsj og nettkræsj og personalkræsj (sykdom), så det har vært myyye jobb for en person. Et gjennomsnitt på 190 timer i måneden er ikke bra på sikt. Ikke minst ønsker Morten å dra på ferie og det er grusomt å komme tilbake fra jobb etter ferie for å svare på mailer og bestillinger. Men ferie må man ha…

Nå har jeg vært så heldig å fått kapret en venninne av meg som driver med hund til å jobbe 50% i butikken når hun er ferdig med permisjon. Hun skal også drive kurs, fortrinnsvis i Oslo, men vi skal samarbeide litt om det. To hoder tenker bedre enn ett og vi har alt å vinne på at begge lykkes med å realisere drømmen om å kunne leve av hund.

Jeg ønsker May-Britt og meg selv gratulerer med dagen og lykke til videre med å bedre hundeholdet i nærmiljøet, som igjen får sine ringvirkninger til at alle ser verdien av å tilegne seg kunnskap om hund i sitt personlige hundehold.

GRATULERER MED DAGEN!

🙂

Skriv et svar