sep 27

Enda mer internett

Nå har jeg akkurat funnet ut at det er NextNet som har vunnet å skal tilby Nesbuere bredbånd. Trådløst riktignok. Jeg kjente jeg helt automatisk fikk en klump i magen og tenkte …Oh holy joy… Vi bruker ICE.no i dag og det suger på dekning til tross for at det står på dekningskartet at vi ligger utmerket til. Det er faktisk ganske vanskelig å oppdatere nettsider som er større saker enn en blogg. Det aller festligste er at om jeg skulle være så uheldig å bevege meg, ryker nettet og jeg må passe på å kopiere alt jeg har skrevet før jeg prøver å oppdatere nettleseren. Jeg kunne like godt bodd i en hule i skauen, gått rundt med skinnfell og klubbe og jaktet på blåbær og biller.

Vel, jeg må vel ihvertfall prøve å gi NextNet en sjans, så jeg bestiller pakken fra dem og håper på at jeg ikke dør av irritasjon om de ikke er bedre enn ICE.no

🙂

Skriv et svar