sep 28

Moro! Jeg kan bli rik!

I henhold til denne artikkelen kan man saksøke banken for dårlig service. DET kan jeg leve med! Og jeg føler at jeg har en meget bedre sak enn denne mannen. Mannen vil heretter bli omtalt som amerikaneren, helt uten at jeg prøver å kategorisere han 😉

Amerikaneren skylder på en spansk dame som ga inkonsekvent informasjon. Jeg derimot vil skylde på alle ansatte jeg har pratet med de siste ELLEVE månedene i Toten Sparebank som ikke klarer å gi meg koden til kortet mitt! Jeg har gitt helt opp og setter nå over penger til Morten så han kan ta ut kontanter til meg. Som jeg har skrevet tidligere, jeg kan jo like godt bo i en hule i skauen!

I ELLEVE måneder har jeg ringt med jevne mellomrom og fortalt saken omigjen. Og hver bidige gang har jeg kommet til en ny dame som mener hun vet bedre enn hun forrige. Jeg er oppvokst i et møblert hjem og vet at det ikke er hun nye damen sin skyld, men jeg ber om en kode til et kort så jeg kan ta ut mine høyst fortjente penger. Jeg spør ikke etter bevis for liv på Jupiter! Ei heller en kur for AIDS. Men en lusen kode. Vær så snill! (…) Men av ukjente grunner ender det hele opp med at den nye damen blir litt bisk, når jeg poengterer at det umulig kan være så vanskelig å få til.

Ærlig talt, jeg har da en myyye bedre sak en amerikaneren! Så jeg får tenke litt gjennom det så kanskje jeg kan saksøke Toten Sparebank for et par millioner. Jeg er, til motsetning fra amerikaneren, ikke grådig!

Skriv et svar