nov 25

Hurra… det regner…

Da sitter jeg her på jobb og har mest lyst til å dra hjem å legge meg. Bare én time igjen… Det er et særdeles stusselig vær ute og det som gjør det hele enda bedre er at jeg blir veldig påvirket av været. Lurer på om det har vært mer enn 12 timer sol her i november?

Ble vekket av klokkeradioen i dag der noen sa på nyhetene at et sted i Østfold ikke hadde hatt mer enn 9 timer sol i november. Det er foreløpig absolutt det laveste antallet soltimer gjennom tidene. Føreløpig rekord ligger på 19 timer sol.

La meg se … Det skal i utgangspunktet være 5 t 47 min med sol i dag, og jeg bruker det som gjenomsnitt for denne måneden. 30 dager i november er vel ikke noe som er opp til diskusjon… La meg se litt til … Fant denne formelen for de som er spesielt interesserte, men jeg ligger unna. Viktig å erkjenne at dette blir amatørmessig og selvmedlidende regnet ut! 🙂

Si at det er 1 t og 47 min med skumring. Da har jeg vært grei. 5 timer med lys pr. dag. Deprimerende… Og når det skal regne og være overskyet i tillegg, blir det bare bedre. På en fantastisk novembermåned er det altså 90 timer sol. Når man er nede i 9 timer er det tre soldager av 30! Lurer på om det er et sted der jeg kan finne ut hvor mange soltimer det har vært i Vormsund jeg…

Nå slutter jeg om 30 min. Kanskje jeg skal være flink å avslutte her og begynne å jobbe 🙂

Skriv et svar