des 04

Det er snart jul…

Da er det ikke lenge til jula er her og alle driver med forberedelser for å være mest mulig à jour til 24. desember. Jeg har dette året ikke tenkt til å planlegge å være i tide i det hele tatt i år. Jeg har tenkt til å forberede kroppen på å takle stresset seg kommer når du skjønner at alt det du har gjort, burde vært gjort før.

Ellers får jeg en ny 50% stilling fra 10. desember av. Dét gleder jeg meg veldig til! Men det er veldig mye rundt det å ansette noen. Og ikke la meg begynne om skattene for å holde en ansatt! Litt må jeg si… Og det er at det den ansatte putter i lomma er omtrent halvparten av hva firmaet må ut med. DET er mye penger det!

Ellers blir det deilig å ha en til å stå her som jobber godt!

Kjenner at jeg allerede begynner å lade ut. Det er ikke bra. Må holde koken litt til 🙂

Får sette opp en liste om alt som skal være klart til May-Britt begynner.

God helg!

:)-

Skriv et svar