des 04

Strikkedilla :)

Da har jeg startet på strikketøy igjen. Pulsvarmerene er halvveis, men det ble så kjedelig at jeg ikke gadd mer. Men de blir veldig fine når de blir ferdige da 🙂

Derfor kjøpte jeg meg massevis av garn fra Sandnes Garn ogkjøpte denne flotte strikke oppskriften. Jeg brukte ganske lang tid på å finne strikkeoppskrift på Mariusgensere altså! Og nå skal jeg strikke meg Mariuskjole og Mariusvest. Og når jeg har fått skikkelig dreisen på det, skal jeg strikke meg Mariusgenser.

Mariuskjole

Mariusvest Mariusgenser

Men dette kjøpte jeg jo på nett i går, så det tar vel noen dager før jeg får det hit. Derfor dro jeg innom Nille og kjøpte meg rooooosa Østlandsgarn og skal strikke denne genseren så lenge. Ihvertfall helt til jeg ikke gidder mer. Eller til Mariusoppskriftene kommer 🙂 Har strikket 3 hele runder nå. Det tok omtrent en hel kveld… Så det kan hende at min genserstrikkekarriere snart er over. Ihvertfall ikke så innmari lang. Men Mariuskjole blir det uansett!

Oppskrift genser

Skal legge ut bilder av mine egenkomponerte underverk når jeg kommer til en pc som tar imot blåtann.

Skriv et svar