des 06

Mer strikkings :)

Da er jeg ferdig med den nederste vrangborden på genseren min. Den hadde jeg med meg på juleverkstedet i går og strikka som en villmann! Bare tre feilmasker på rad 4. Det oppdaget jeg først myyye senere,så de fikk lov til å leve. 🙂

Photo-0011Photo-0017Sånn så strikketøyet ut før jeg dro på juleverksted. Og sånn så det ut etterpå.

Nå er jeg også nesten ferdig med pulsvarmerne mine. Og det er jeg veldig glad for, for jeg hadde tenkt til å ha dem på meg på audition for koret til Benedicte Adrian i Det store korslaget som starter opp igjen etter jul. Hun sa det som det var » Du har jo litt i-dusjen-stemme, men det blir jo et morsomt tilskudd» … tja, jeg er jo ikke uenig, så jeg gruer meg godt over medium for det da. Helt til i går kveld hadde jeg tenkt til å synge Aqua, Back to the 80’s, men i går tror jeg at jeg hadde bestemt meg for å synge Cher med If I could turn back time, men i dag så er jeg hes etter julebord, så jeg har ikke fått øvd og jeg kan fortsatt ikke teksten :s

Men her er ihvertfall pulsvarmerne 🙂

Pulsvarmer Pulsvarmer hånd


Skriv et svar