des 08

FORTJENT julegave!!!

Glory VasDenne fantastisk flotte vasen mener jeg at jeg har fortjent i aller høyeste grad!

Mormor og jeg tok oss en tur til Hadeland Glassverk og da fant jeg denne vasen fra Steninge Slott. Jeg kjøpte vasen, og når jeg kom hjem oppdaget jeg et skår øverst til høyre. ARGH! Så da måtte jeg kjøre ned til Hadeland igjen. Som «bare» ligger en times kjøring fra meg. Men det gikk jo fint å bytte den da. Og bruke litt mer penger 🙂 Tok opp en haiker på veien da. Pent kledd i pels, men hun likte å haike. Søt dame.

Tilbake til vasen, som til tross i at var på salg kostet litt og som jeg hadde kjørt i tilsammen 4 timer for å få i hus, var like fin og heeelt verdt det. Men jeg skal ta en liten vri. Jeg skal gi det til meg selv i julegave fra jobben. Og jeg skal lage et flott kort med mange gode ord om den enestående innsatsen jeg har gjort

😀

1 Kommentar

  1. Therese sier:

    Hehe, det var den jeg syns var søt! men jeg vil tru den brukses å ha barnet i når det sover, som en luftig sovepose. Ikke når barnet er våken å har leker inni den:p hehe..

    Forresten, har du funnet den genseren ennå, som du mener du så på drops? hehe

Skriv et svar