des 15

Svart belte i kakbaking!

Da har jeg satt meg ned for første gang i dag etter 10 timers kakebaking! Og jeg har ikke ord for hvor deilig det er! Hadde jeg brukt hodet hadde jeg nok tatt på meg sko, for det verker under foten min nå! Kanskje neste år.

Starta dagen med 3 brett pikekyss. Måtte ta en testrunde. Så da ble de hvite.

Pikekyss

Men jeg kunne jo ikke gi meg der så jeg satt i gang med kokosboller. Oppskriften hadde jeg rota bort og til slutt fant jeg en oppskrift i denne bloggen. Jeg må si denne dama vet hva hun prater om, for de ble supergode!

Kokosboller

Imens kokosbollene kjølte seg ned, startet jeg på peppernøtter. En oppskrift jeg fant på samme blogg som kokosbollene. Det ble kjempegode de og gitt! Men det første brettet brant jeg :s

Svidde peppernøtter

KokobollerotLitt rot må man regne med

Ferdig resultat, unntatt de tre brettene  med rosa pikekyss som fortsatt står i ovnen.

Kakebaking julen 09

Men her er ikke kokosbollene eller sjokoladetrøflene med heller forresten. Du verden som jeg har stått på i dag da! 🙂

1 Kommentar

  1. Therese sier:

    Peppenøttene var kjempe gode^^,

Skriv et svar