mar 12

Hest er best som pålegg!

Sist fredag startet jeg å ri på Alna Ridesenter … På en supertreig fjording som heter Juni. Hyggelig dame. Fikk pest’a rundt i huset i 40 minutter med trav. Stølheten ga seg på onsdag. Og på’n igjen i dag.

Hurra! Hurra! I dag fikk jeg heldigvis en annen hest. Sjursgutten het han vel. Og etter travet og galoppen (vi egentlig ikke fikk til) å dømme, så var dette en gammal traver! OK. Hesten skjønte til slutt at det var jeg som bestemte. Aldri har jeg sitti på en hest som har så mye betong i munnen heller. Vel, vi leide inn i boksen. Hesten er pen som sommernatten er lang, så nå tenkte jeg at jeg skulle kose han litt. Foran boksen trillet det opp en ENORM haug med brød og Sjursgutten ville ut. Jeg lo litt og dyttet han inn, uten å bli sur. Jeg forsto jo ærlig talt at han heller ville spise brød der ute. Den møkkahesten tok igjen på meg med Å BITE MEG I PUPPEN!!!

Derfor er den hesten helt klar best som pålegg!

Puppen min

Puppen min

Effektiv brystreduksjon utført av ufaglærte Sjursgutten …

2 kommentarer

  1. superaina sier:

    Takk 🙂 Helt enig med deg, egentlig. Men når han ønsker å fjerne den ene puppen min ble jeg ikke så veldig glad. For noen år siden fant jeg ut at yndlingspålegget som jeg får hos mormor innehold hest. Det var til å grine av!

    Rei en del før, men har startet opp igjen nå. Og på kurs så jeg lærer meg det riktig og ikke tar med meg alle unotene jeg har lagt til meg. For når jeg blir stor skal jeg kjøpe hest 🙂

    Hva rei du? Dressur, sprang … ?

  2. Veronica S sier:

    ingen hest er best som pålegg. sjekker alltid fårepølsen osv om det er hest i.. og kjøper aldri det med hest i… har du ridd mye? jeg rir selv, akkuratt nå en pause pga dårlige ledd. Fin blogg;)

Skriv et svar