mar 13

Hvordan skal man velge hest … ?

Nå har jeg startet å se etter kvaliteter jeg ønsker å ha i en hest. Utfordringen er nå at jeg har blitt enda mer usikker… Før ville jeg bare ha en kosehest og ikke så voldsomt mye mer enn det. Men nå lurer jeg litt på om jeg skal ha en hest jeg får brukt litt. Jeg har veldig lyst til å kjøre. Da må jeg ha brukshest og ikke bare edelt. Hadde egentlig ikke tenkt meg noe edelt i det hele tatt jeg da…

Det jeg står mellom er Fredriksborghest, Oldenburger og Cleveland Bay.

Cleveland Bay

Fredriksborghest

Oldenburger

 

Lurer på hva man skal velge jeg. Kjøring og dressur.

2 kommentarer

  1. superaina sier:

    Har lurt på Frieser. Har vært drømmehesten lenge. Men det virker som alle andre har det. Men det er virkelig en flott hest! Og pga populæriteten er jeg litt usikker på om prisen ikke bare gjenspeiler kvaliteten:)

    Har du Frieser?

  2. Veronica S sier:

    Hvorfor ikke en Frieser… den kan brukes til dressur og kjøring, samt koseturer.

Skriv et svar